Meteen naar de inhoud

Leren

E-learnings, minicolleges, cursussen en intervisie

Overzicht aanbod leren

Prijsbereik
tot Ga
Categorie
Opleidingsniveau
Regio
Doelgroep
Filters Sorteer resultaten
Reset Toepassen
Als organisatie heb je de mogelijkheid om bij te dragen aan de ontwikkeling van een gezonde samenleving door de Infant Mental Health visie te omarmen in je organisatie. Staat de uitrol van de IMH-visie al langer op je wensenlijst? Ga dan samen met ons aan de slag! We bieden je de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier meerdere teams te scholen op het gebied van Infant Mental Health.  Zo zorgen we er samen voor dat we in Nederland nog meer gezinsgericht gaan werken, met oog voor stoppen van intergenerationele overdracht, preventie en goede gezondheid.
 7450,00
Met het pakket online IMH leerplatform kun je op eigen tijd en tempo aan de slag met alle e-learnings en minicolleges van IMH Nederland. Implementeer die kennis met onze organisatietools
 149,00
Met het pakket online IMH leerplatform kun je als student op eigen tijd en tempo aan de slag met alle e-learnings en minicolleges van IMH Nederland.
 29,00 149,00
 289,00
 4209,00
Dinsdag 28 november + dinsdag 23 januari 2024
 479,00
Dinsdag 17 oktober + dinsdag 12 december 2023
 479,00
Donderdag 25 april + donderdag 6 juni 2024
 479,00
1 2 10

Onze docenten en experts

Met een team van docenten en experts op het vlak van Infant Mental Health geven en maken we cursussen voor professionals werkzaam met jonge gezinnen.

Incompany

Incompany kan variëren van kennismaking met de basisconcepten van de IMH visie tot en met complete pakketten en/of begeleide intervisie. 

Onze visie en blended leren

Bekijk deze vlog van Marilene waarin ze verder vertelt over onze visie op leren en ons aanbod. Benieuwd naar onze online leeromgeving? Bekijk dan deze video.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over leren? Bekijk onze FAQ of neem contact met ons op via leren@imhnederland.nl of bereik ons dagelijks op 085-1300436 uitgezonderd feest- en woensdagen.

Onze opleidingsroutes

Overzichtskaart IMH-docenten

Wat cursisten van onze trainingen vinden

Breed erkende kwaliteit van onze cursussen