Ga naar de inhoud

IMH webinars

Ons aanbod aan webinars op het gebied van Infant Mental Health 

Volledig aanbod webinars

Categorie
Doelgroep
Filters Sorteer resultaten
Reset Toepassen

Bekijk nu onbeperkt al onze webinars, artikelen, minicolleges en rollenspellen op het inspiratieplatform MinNultotVijf.

 169,00
 29,95
 29,95
 29,95

Live op Donderdag 14 december 2023 | 13.00 - 14.00 uur. De live webinar zit vol. Er is een mogelijk om de webinar terug te kijken. Dit kan via het inspiratieplatform 0-5. Mocht je nog geen lid zijn, dan kan jij de webinar ook terugkijken door dit formulier in te vullen. Je krijgt dan ongeveer een week na afloop van de webinar een link opgestuurd, zodat je de webinar kosteloos kan terug kijken.

 0,00
 29,95
 29,95
 29,95
126

Een greep uit ons aanbod

Samenwerking

Nieuwsbrief

Onze docenten en experts

Met een team van docenten en experts op het vlak van Infant Mental Health geven en maken we cursussen voor professionals werkzaam met jonge gezinnen.

Incompany

Incompany kan variëren van kennismaking met de basisconcepten van de IMH visie tot en met complete pakketten en/of begeleide intervisie. 

Onze visie en blended leren

Bekijk deze vlog van Marilene waarin ze verder vertelt over onze visie op leren en ons aanbod. Benieuwd naar onze online leeromgeving? Bekijk dan deze video.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over leren? Bekijk onze FAQ of neem contact met ons op via leren@imhnederland.nl of bereik ons dagelijks op 085-1300436 uitgezonderd feest- en woensdagen.