Ga naar de inhoud

IMH Twente

Regionale ontwikkelingen & aanbod Infant Mental Health 

IMH netwerkverbinders Twente

Daar waar er allerlei leuke initiatieven zijn op het gebied van Infant Mental Health en netwerken,  zijn er ook professionals nodig die dit organiseren. Je kan bij hen ook terecht indien je op zoek bent naar de juiste zorg of ter consultatie bij casuïstiek. In regio Twente kan je daarvoor terecht bij:

Anouk van Vossen: Social Worker | IMH consulent. Te bereiken via: anouk@imhnederland.nl

Nanniek van den Heuvel – Bijen: Orthopedagoog | IMH-consulent. Te bereiken via: nanniek@imhnederland.nl

Nina Bosch: Orthopedagoog | Infant Family Associate. Te bereiken via: nina@imhnederland.nl

Zillah Holtkamp: GZ-psycholoog | IMH-specialist. Te bereiken via: zillah@imhnederland.nl

Bijeenkomst IMH netwerk Twente

Op dinsdag 16 april van 15-17 uur willen we graag sparren met een aantal IMH professionals (maximaal 20) die getraind zijn in de IMH-visie. Het doel is om samen te kijken welke kansen er liggen om samen in Twente verbinding met elkaar te blijven houden. 

De voorbereidingen zijn aan de gang. Binnenkort volgt meer informatie en volgt de uitnodiging. 

 

IMH regionale samenwerking

Ontmoet elkaar in de online community

In onze speciale omgeving voor professionals ontmoet je elkaar. We willen dat je elkaar én kennis uit andere regio’s zo eenvoudig mogelijk kan vinden.  Daarom is de online community gratis toegankelijk voor iedereen. De online omgeving heeft zowel groepen op thema als op regio. 

Regiopagina's

Nieuws uit de regio is nu te vinden in de interactieve online community. In de online community verbind je makkelijk onderling, omdat je elkaar berichten kan sturen, nieuws kan posten en uitnodigen voor bijeenkomsten. Bovendien kan je de omgeving gebruiken als opslagplek voor informatie die je graag als regio wil benutten. Kortom: een gezamenlijke ontmoetingsplek voor jou en de collega’s uit je regio. 

Volg ons ook op social media

Wil jij IMH materialen altijd bij de hand hebben? Tot 1 maart kun je bij ons een fysieke map met daarin een overzicht van IMH vaardigheden, modellen en materialen verkrijgen. Lees meer