Ga naar de inhoud

IMH Flevoland

Regiopagina voor laatste ontwikkelingen m.b.t. (zorgaanbod) Infant Mental Health 

IMH netwerkverbinders Flevoland

Daar waar er allerlei leuke initiatieven zijn op het gebied van Infant Mental Health en netwerken,  zijn er ook professionals nodig die dit organiseren. Je kan bij hen ook terecht indien je op zoek bent naar de juiste zorg of ter consultatie bij casuïstiek. 

IMH-team Flevoland
Bij Triade Vitree werken we met IMH als het gaat om de behandeling van jonge kinderen en hun gezinnen. We bouwen aan een netwerk en betrekken zoveel mogelijk organisaties. Heb je een vraag of wil je brainstormen over een casus, neem gerust contact op met onze medewerkers. Wij denken graag met je mee.
Van links naar rechts op de foto:

– Manon ten Broeke, ambulant gezinshulpverlener IJsselland, IMH consulent in opleiding
– Sietske Saveur, gedragsdeskundige divisie jeugd Almere, IMH specialist in opleiding
– Linda Derksen, gedragsdeskundige divisie jeugd Lelystad, Dronten, IMH specialist 
– Frieda van Olphen, begeleider jeugdhulp Sterke Start Almere, IMH consulent in opleiding 

Contactgegevens: IMH-Flevoland@triadevitree.nl

Manon, Sietske, Linda en Frieda

IMH bijeenkomst Flevoland

Op initiatief van Linda Derksen (Triade Vitree), Jolanda de Jong – Klarenbeek (St. Jansdal), Marieke Post (Icare JGZ), Sanne Sebens (Psychologen Praktijk Putten) vindt er een volgende IMH-bijeenkomst plaats in regio Flevoland. Ben jij er ook bij?

Beste collega’s in Flevoland die werken met het jonge kind, 

In januari 2023 hebben we in Flevoland, vanuit de Infant Mental Health (IMH) visie, een mooie online start gemaakt in de verbinding als samenwerkingspartners in de zorg voor het jonge kind. Met ruim 150 deelnemers was het een geslaagde eerste bijeenkomst. Op maandag 26 februari 2024 van geven we hieraan graag een vervolg, door een fysieke bijeenkomst te organiseren in de Hanzeborg in Lelystad (Koningsbergenstraat 201A). Vanaf 13:30 uur is de inloop, het programma duurt van 14:00 uur tot 16:30 uur. 

Jeannette Pals van Psychologen Praktijk Putten (locatie Zeewolde) zal iets vertellen over pre verbaal trauma bij het jonge kind. Arianne Brandes, werkzaam bij de ambulante hulpverlening van Triade Vitree, vertelt over eetproblematiek en de impact daarvan op de ouder-kindrelatie. Aansluitend hierop zal het eerste IMH café van regio Flevoland plaatsvinden, waarin ruimte is elkaar te ontmoeten en te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje. 

Wil je hierbij aanwezig zijn? Meld je dan zo snel mogelijk gratis aan via (link). Er is ruimte voor 100 personen en vol is helaas vol. Wij hopen op een mooie opkomst en jullie 26 februari te zien!

Het termijn om aan te kunnen melden is verstreken. Wil je er toch bij zijn? Mail dan naar info@imhnederland.nl

IMH regionale samenwerking

Ontmoet elkaar in de online community

In onze speciale omgeving voor professionals ontmoet je elkaar. We willen dat je elkaar én kennis uit andere regio’s zo eenvoudig mogelijk kan vinden.  Daarom is de online community gratis toegankelijk voor iedereen. De online omgeving heeft zowel groepen op thema als op regio. 

Regiopagina's

Nieuws uit de regio is nu te vinden in de interactieve online community. In de online community verbind je makkelijk onderling, omdat je elkaar berichten kan sturen, nieuws kan posten en uitnodigen voor bijeenkomsten. Bovendien kan je de omgeving gebruiken als opslagplek voor informatie die je graag als regio wil benutten. Kortom: een gezamenlijke ontmoetingsplek voor jou en de collega’s uit je regio. 

Volg ons ook op social media

Wil jij IMH materialen altijd bij de hand hebben? Tot 1 maart kun je bij ons een fysieke map met daarin een overzicht van IMH vaardigheden, modellen en materialen verkrijgen. Lees meer