Ga naar de inhoud

Voorwaarden winactie

Er zijn enkele voorwaarden die hieronder beschreven staan die goed zijn om door te lezen voordat je mee doet aan de winactie van september – oktober 2021 van IMH Nederland. De winactie waar het over gaat is alleen online vindbaar op webpagina: www.imhnederland.nl/winactie. 

1. De actie loopt van 1 september 2021 tot 1 oktober 2021.  

2. In deze periode kan je  je eenmaal inschrijven voor een gratis kado. Dit inschrijven kan door je op de webpagina www.imhnederland.nl/winactie aan te melden zoals vermeld staat. 

3. Als jij je opgeeft voor de winactie op www.imhnederland.nl/winactie, dan geef je tevens bevestiging van het feit dat je de voorwaarden voor deze winactie hebt doorgelezen. 

4. Heb je gewonnen, dan ontvang je uiterlijk 15 oktober 2021 bericht via de e-mail.

5. Na afloop van de actie wordt er niet gecorrespondeerd over de winactie. Artikelen die gewonnen worden, kunnen niet worden geruild, niet worden ingewisseld tegen geld of overgedragen worden aan derden. 

6. IMH Nederland heeft geen aansprakelijkheid indien deelnemers foutieve of onvolledige informatie doorgeven (zoals hun naam, mailadres, het kado) en daardoor na 1 oktober niet mee kunnen doen aan de loting. IMH Nederland heeft ook geen overige aansprakelijkheid, indien er schade in welke omgang ook geleden wordt onder deze actie. 

7. Deze winactie wordt in overeenstemming met de gedragscode promotionele kansspelen 2014 georganiseerd en valt onder klein promotioneel kansspel 

8. IMH Nederland is het recht voorbehouden om deelnemers aan de winactie uit te sluiten, indien daartoe aanleiding is. 

9. IMH Nederland is het recht voorbehouden om de gratis beschikbare kado’s tussentijds te wijzigen indien daartoe aanleiding is. 

10.IMH Nederland zal zorgvuldig omgaan met de persoonsgegevens die nodig zijn voor deze winactie (zoals naam, e-mailadres, telefoonnummer, werksetting) en zal deze niet delen met derden. Hoe IMH Nederland omgaat met persoonsgegevens staat in onze privacyverklaring

11. Bij het winnen van de prijs is IMH Nederland in de mogelijkheid om je naam te noemen op social media activiteiten. Dit gaat eerst in overleg met jou. 

Als IMH Nederland doen wij er alles aan om onze gebruikers, leden en cursisten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht je vragen hebben over deze winactie, dan kan je mailen naar info@imhnederland.nl of bellen naar 085-1300435