Geschreven door Shanna Hoekstra & geredigeerd door Danique Krol

Iedereen kent het wel, die roze wolk waar altijd over gesproken wordt vanaf het moment dat je weet dat je een kindje mag verwachten. Maar wat als die roze wolk niet zo roze is? Shanna deelt haar ervaring met IMH Nederland.

Onderstaand verhaal is zo puur en eerlijk mogelijk geschreven. Omdat het een kwetsbaar én uitgebreid verhaal is, is deze vormgegeven als e-boek.pdf. Om het hele verhaal te kunnen lezen, is het van belang dat je de pdf hieronder download. Wil je meer lezen over postpartum depressie? Lees dan dit artikel dat wij eerder schreven voor IMH Nederland.

Heb jij zelf ervaring met een postpartum depressie of ken je iemand in je omgeving en weet je niet goed wat je moet doen? Neem dan contact met ons op zodat we samen tot een oplossing kunnen komen. Natuurlijk mag je een reactie achterlaten onder dit artikel, graag zelfs!

  • Share This Story

about author

Geschreven door een gastblogger

info@imhnederland.nl

IMH Nederland werkt met vast bloggers en met gastbloggers. Gastbloggers schrijven soms of in een bepaalde periode voor het platform. Heb jij ook een Jonge Kind onderwerp waar je graag over wil bloggen? En schrijf je dit vanuit je rol als professional of juist vanuit je eigen ervaring (of beiden)? Laat het ons weten door een mailtje te sturen naar info@imhnederland.nl