(Thuis)werk & Gezin; Hoe dan?! Vlog #1 t/m Vlog #7

De dagelijkse ca 1 minuut vlogs delen laagdrempelige inzichten, ideeën, tips en tops over hoe ouders de praktische en emotionele kant van werkend ouderschap in de corona crisis vorm kunnen geven. Wil je met ons mee vloggen? Stuur een mail naar info@imhnederland.nl

Introductie vlog

Spagaat-ouder… ouder die in Corona-tijd geacht wordt om door te werken en thuisonderwijs te verzorgen. De druk is hoog. Hoe houd je het vol?

Vlog #1

Omgaan met het sociale verlangen van m’n kind – Marilene de Zeeuw


Vlog #2

Onze collega Carla Brok, SPV-er en mindfulnesstrainer vertelt hoe belangrijk het is om juist in weken als nu ook even niets te doen!

Vlog #3

Na Marilene De Zeeuw en Carla Brok heeft Zillah Holtkamp een vlog gemaakt over hoe corona jezelf ook kwetsbaar maakt. Paniek en angst, ze kunnen je dag overheersen als je niet oplet.

Vlog #4

Structuur voor structuurloze ouders Iris Ramaekers, GZ-psycholoog, deskundig op het vlak van complex trauma en werkzaam in de Jeugd ggz.

Vlog #5

Kiezen voor jezelf of ’s avonds doorwerken door Iris Ramaekers, GZ-psycholoog en deskundig op het vlak van complex trauma. Ze is werkzaam in de jeugd ggz.

Vlog #6

Samen met je jonge kind ademhalingsoefeningen door Naomi van Damme, GZ-psycholoog en methodiekontwikkelaar als het gaat om veerkracht.

Vlog #7

Carla Brok over overspoeling met informatie en de rust met je kind bewaken.