Ga naar de inhoud

Pilot behandeling

Samenwerking Jouw Omgeving en IMH Nederland

Aanmeldingen gesloten

Beste zorgprofessionals,

Bedankt voor de interesse in onze pilot Jouw Omgeving jonge kind! Inmiddels hebben we velde aanmeldingen binnen. Omdat we de pilot met de juiste aandacht willen begeleiden, hebben we de aanmeldingen voor de pilot voor nu helaas dicht moeten zetten.

Mocht je nog vragen over de vervolgstappen wat betreft Jouw Omgeving, neem dan gerust contact op via behandeling@imhnederland.nl.

Hartelijke groet,
IMH NederlandPilot

We zijn enthousiast om te laten weten dat we gaan starten met een pilot van onze behandelomgeving, voor professionals die werkzaam zijn vanuit de IMH-visie. Deze hebben wij vanuit onze partner IkWerkindeZorg opgezet in samenwerking met Jouw Omgeving. 

We hebben de behandelomgeving afgelopen periode ingericht met verschillende materialen die hulp kunnen bieden bij een behandeling voor het werken met (aanstaande) ouders en jonge kinderen. Zo worden professionals ondersteund met een voorgeselecteerde set aan hulpmiddelen die zij kunnen aanbieden aan hun cliënten en het netwerk eromheen. Zo hoeven professionals niet meer zelf te zoeken naar de juiste tools. 

Zorginhoudelijke modules
Daarnaast gaan we de komende maanden verder aan de slag om ook volledige zorginhoudelijke modules te ontwikkelen, waarbij professionals stap voor stap een behandeling kunnen doorlopen samen met de cliënt en zijn of haar netwerk.

Aanmelden
Ben je geïnteresseerd in deze pilot? Laat dan hieronder je naam en mailadres achter zodat we je verdere informatie kunnen sturen. Heb je voorafgaand hieraan vragen, laat het gerust weten door te mailen naar behandeling@imhnederland.nl

Samenwerking

Nieuwsbrief