Over Ons

Wie zijn we en waar staan we voor!

Anouk Kemper

Mijn naam is Anouk Kemper en ik doe mijn afstudeeronderzoek bij IMH Nederland tot de zomer 2021. Ik volg de studie Media, Informatie en Communicatie aan het Saxion in Enschede en zit nu in mijn 4e jaar. Binnen mijn afstudeeropdracht ga ik een voorstel uitwerken hoe de verschillende diensten binnen IMH Nederland goed uitgelicht kunnen worden. Daarnaast help ik mee om IMH Nederland beter op de kaart te zetten door middel van content. Ik kijk erg uit naar mijn stage en heb zin om van start te gaan!

Anouk van Vossen

Mijn naam is Anouk van Vossen. Ik ben projectleider bij IMH Nederland, hier houd ik me onder andere bezig met het organiseren van projecten rondom kennisdeling. Daarnaast ben ik me aan het specialiseren op Infant Mental Health. Het is voor mij belangrijk om goed te luisteren en te kijken naar wat ouders nodig hebben. Dat is niet altijd vanzelfsprekend in de zorg, want vaak zie ik dat er soms vergeten wordt welke drempel ouders over moeten om hulp te moeten vragen. Dat kan anders en daar zet ik mij voor in!

Harry Kamp

Mijn naam is Harry Kamp, oprichter van CareMatch. Mijn visie is de zorg dusdanig te organiseren dat overhead overbodig wordt en zo de financiën beschikbaar blijven voor de directe zorgvraag. Dit idee wordt gefaciliteerd door ons zelf-bedachte en ontwikkelde IT-platform plus herinrichting van processen. Vanuit deze ervaring in de ouderenzorg willen we de problematiek in de jeugdzorg in Nederland proberen wezenlijk te veranderen. Jeugdzorg kan namelijk sneller beschikbaar zijn voor cliënten en ook goedkoper.

Liza Kamp

Mijn naam is Liza Kamp, projectmedewerker bij IMH Nederland. Ik houd me bezig met matching en het online platform Ik Werk in de Zorg. Ik heb een passie voor taal; stoeien met woorden om uiteindelijk een tekst neer te kunnen zetten die meer is dan een samenvatting van woorden. Als echtgenote en moeder van een vrolijke peuter geniet ik enorm van de gezellige, chaotische reuring van het gezinsleven, maar ik herken ook de angsten en dilemma's die het ouderschap met zich meebrengt. Mooi om me in te mogen zetten voor andere ouders die worstelen met vragen in de opvoeding!

Marilene de Zeeuw

Mijn naam is Marilene de Zeeuw. Ik ben klinisch psycholoog, gedragstherapeut en Infant Mental Health Specialist. Bij IMH Nederland houd ik me bezig met onderwijs, het organiseren van webinars en regiocongressen. Dat allemaal om community's en regionale netwerken te bouwen en te ondersteunen. Er ligt een enorme maatschappelijk opdracht om beter samen te werken op alle niveaus. Ik geloof: dat zal uithuisplaatsingen en onrustige baby opnames schelen. Echt te gek om dat met zo'n bevlogen team van mensen te doen die willen transformeren en verschil willen maken voor de allerkleinsten en hun gezinnen.

Nanniek Bijen IMH Nederland

Nanniek Bijen

Mijn naam is Nanniek Bijen. Ik ben orthopedagoog en Infant Mental Health consulent. Ik ben werkzaam binnen het onderwijs en ook binnen de kinderopvang. Door te werken vanuit de gedachtegoed van IMH ben ik altijd op zoek naar wat passend is voor het kind en zijn/haar ouders. Ik ben onder andere actief bij IMH Nederland in het schrijven van blogs en het ontwikkelen van scholing voor de kinderopvang. Mijn doel is om laagdrempelig, op een praktische manier, de gedachtegoed van IMH te verspreiden bij ouders en professionals.

Nick Hogt

Nick Hogt

Mijn naam is Nick Hogt. Reeds als student Bedrijfskundige Informatie ben ik in 2007 in de zorg terecht gekomen met mijn bijbaan als Alphahulp. Sindsdien heb ik vanaf verschillende rollen bijgedragen aan het verbeteren van bedrijfsprocessen in de zorg middels ICT oplossingen. Met IMH Nederland volgt de nieuwe stap, waarbij we jonge gezinnen en jonge kind professionals ondersteunen om bestaande schotten te doorbreken en om over administratieve drempels in de zorg heen te kunnen stappen.
Daarnaast mag ik thuis als vader van een kleine dreumes elke dag weer nieuwe verrassingen en uitdagingen meemaken.​

Mijn naam is Nick Hogt. Reeds als student Bedrijfskundige Informatie ben ik in 2007 in de zorg terecht gekomen met mijn bijbaan als Alphahulp. Sindsdien heb ik vanaf verschillende rollen bijgedragen aan het verbeteren van bedrijfsprocessen in de zorg middels ICT oplossingen. Met IMH Nederland volgt de nieuwe stap, waarbij we jonge gezinnen en jonge kind professionals ondersteunen om bestaande schotten te doorbreken en om over administratieve drempels in de zorg heen te kunnen stappen. Daarnaast mag ik thuis als vader van een kleine dreumes elke dag weer nieuwe verrassingen en uitdagingen meemaken.

Nina Bosch

Mij naam is Nina Bosch, projectmedewerker blended care. Ik houd me bezig om content te bouwen binnen het platform die ondersteuning kan bieden bij een behandelplan. Op dit moment doe ik de bachelor Orthopedagogiek. Ik ben erg geïnteresseerd in het jonge kind en vind het belangrijk om vanuit een breed perspectief te kijken naar wat ouders en kinderen nodig hebben in de opvoeding. Het is mooi om vanuit dit hardwerkende team de zorg voor het jonge kind steeds een stukje beter te maken.

Zillah Holtkamp

Mijn naam is Zillah Holtkamp, moeder van twee vrolijke meiden. Zij zorgen dat elke dag een verrassingseffect heeft, want sinds ik moeder ben loopt niets meer zoals ik vooraf plan :-). Daarnaast werk ik als Infant Mental Health-specialist/psycholoog en heb ik het platform IMH Nederland opgezet. Mijn werk laat mij gelukkig zien dat ik niet de enige moeder ben die met van alles worstelt. In mijn blogs mix ik mijn ervaring als moeder met de kennis vanuit mijn werk en hopelijk geeft dit wat inspiratie bij de grote ontdekkingstocht van het ouderschap.

Bloggers

Orthopedagoog en GZ-psycholoog binnen de kinder- en jeugdpsychiatrie

Eigenaar DIKOcoaching

Coördinator KiECON en
begeleider kinderdagcentrum

Orthopedagoog Expertisecentrum Jonge Kind en binnen een schoolsamenwerkingsverband

IMH Nederland beeldmerk

Gastbloggers

Regelmatig zijn er ook gastbloggers actief voor IMH Nederland. Interesse? Neem dan contact op!