Over ons team

Wie we zijn en waar we voor staan!

Professionals met passie voor de jonge kind zorg!

IMH Nederland is een full-service platform. Wij zetten ons er voor in dat jij je werk met zwangeren en gezinnen met jonge kinderen goed en met plezier kan uitvoeren. We delen kennis, zetten software in om processen te versimpelen en verbinden IMH-professionals door heel het land met elkaar. 

Ontmoet het team

Wanneer je samenwerkt met IMH Nederland, werk je met een team dat gedreven, enthousiast en betrokken is. Wij krijgen er energie van om jou in je werk met gezinnen met jonge kinderen te ondersteunen. En als we daar innovatieve oplossingen bij kunnen bedenken, maak je ons helemaal blij 🙂

Nick Hogt

Mijn naam is Zillah Holtkamp, moeder van twee vrolijke meiden. Zij zorgen dat elke dag een verrassingseffect heeft, want sinds ik moeder ben loopt niets meer zoals ik vooraf plan :). Daarnaast werk ik als Infant Mental Health specialist/psycholoog en heb ik het platform IMH Nederland opgezet. Mijn werk laat mij gelukkig zien dat ik niet de enige moeder ben die met van alles worstelt. IN mijn blogs mix ik mijn ervaring als moeder met de kennis vanuit mijn werk en hopelijk geeft dit wat inspiratie bij de grote ontdekkingstocht van het ouderschap.

Zillah Holtkamp

Mede-eigenaar IMH Nederland | GZ-Psycholoog | IMH-Specialist

Harry Kamp

Mijn naam is Harry Kamp, oprichter van CareMatch. Mijn visie is de zorg dusdanig te organiseren dat overhead overbodig wordt en zo de financiën beschikbaar blijven voor de directe zorgvraag. Dit idee wordt gefaciliteerd door ons zelf-bedachte en ontwikkelde IT-platform plus herinrichting van processen. Vanuit deze ervaring in de ouderenzorg willen we de problematiek in de jeugdzorg in Nederland proberen wezenlijk te veranderen. Jeugdzorg kan namelijk sneller beschikbaar zijn voor cliënten en ook goedkoper.

 

Harry Kamp

Mede-eigenaar IMH Nederland | Oprichter Carematch

Nick Hogt

Mijn naam is Nick Hogt. Reeds als student Bedrijfskundige Informatie ben ik in 2007 in de zorg terecht gekomen met mijn bijbaan als Alphahulp. Sindsdien heb ik vanaf verschillende rollen bijgedragen aan het verbeteren van bedrijfsprocessen in de zorg middels ICT oplossingen. Met IMH Nederland volgt de nieuwe stap, waarbij we jonge gezinnen en jonge kind professionals ondersteunen om bestaande schotten te doorbreken en om over administratieve drempels in de zorg heen te kunnen stappen.
Daarnaast mag ik thuis als vader van een kleine dreumes elke dag weer nieuwe verrassingen en uitdagingen meemaken.​

Nick Hogt

Mede-eigenaar IMH Nederland | Adviseur ICT

Anouk van Vossen

Mijn naam is Anouk van Vossen. Ik ben projectleider bij IMH Nederland, hier houd ik me onder andere bezig met het organiseren van projecten rondom kennisdeling. Daarnaast ben ik me aan het specialiseren op Infant Mental Health. Het is voor mij belangrijk om goed te luisteren en te kijken naar wat ouders nodig hebben. Dat is niet altijd vanzelfsprekend in de zorg, want vaak zie ik dat er soms vergeten wordt welke drempel ouders over moeten om hulp te moeten vragen. Dat kan anders en daar zet ik mij voor in!

Anouk van Vossen

Projectleider |  Sociaal Pedagogisch Hulpverlener i.o. tot IMH-Consulent 

Liza Kamp

Mijn naam is Liza Kamp, projectmedewerker bij IMH Nederland. Ik houd me bezig met matching en het online platform Ik Werk in de Zorg. Ik heb een passie voor taal; stoeien met woorden om uiteindelijk een tekst neer te kunnen zetten die meer is dan een samenvatting van woorden. Als echtgenote en moeder van een vrolijke peuter geniet ik enorm van de gezellige, chaotische reuring van het gezinsleven, maar ik herken ook de angsten en dilemma's die het ouderschap met zich meebrengt. Mooi om me in te mogen zetten voor andere ouders die worstelen met vragen in de zorg.

Liza Kamp

Projectmedewerker Matching | IkWerkindeZorg

Marilene de Zeeuw

Mijn naam is Marilene de Zeeuw. Ik ben klinisch psycholoog, gedragstherapeut en Infant Mental Health Specialist. Bij IMH Nederland houd ik me bezig met het onderwijs, het organiseren van webinars en regiocongressen. Dat allemaal om community's en regionale netwerken te bouwen en te ondersteunen. Er ligt een enorme maatschappelijke opdracht om beter samen te werken op alle niveaus. Ik geloof: dat zal uithuisplaatsingen en onrustige baby opnames schelen. Echt te gek om dat met zo'n bevlogen team van mensen te doen die willen transformeren en verschil willen maken voor de allerkleinsten en hun gezinnen.

Marilene de Zeeuw

Specialist Leren en Innovatie | Klinisch psycholoog | IMH Specialist

Nanniek Bijen

Mijn naam is Nanniek Bijen. Ik ben orthopedagoog en Infant Mental Health consulent. Ik ben werkzaam binnen het onderwijs en ook binnen de kinderopvang. Door te werken vanuit het gedachtegoed van IMH ben ik altijd op zoek naar wat passend is voor het kind en zijn/haar ouders. Ik ben onder andere actief bij IMH Nederland in het schrijven van blogs en het ontwikkelen van scholing voor de kinderopvang. mijn doel is om laagdrempelig, op een praktische manier, het gedachtegoed van IMH te verspreiden bij ouders en professionals.

Nanniek Bijen

Orthopedagoog NVO | IMH Consulent 

Nina Bosch

Mijn naam is Nina Bosch, projectmedewerker blended care. Ik houd me bezig om content te bouwen binnen het platform die ondersteuning kan bieden bij een behandelplan. Op dit moment doe ik de bachelor Orthopedagogiek. Ik ben erg geïnteresseerd in het jonge kind en vind het belangrijk om vanuit een breed perspectief te kijken naar wat ouders en kinderen nodig hebben in de opvoeding. Het is mooi om vanuit dit hardwerkende team de zorg voor het jonge kind steeds een stukje beter te maken.

Nina Bosch

Projectmedewerker Blended Care | Orthopedagoog i.o.

Nick Hogt

Mijn naam is Anouk Kemper en ik doe mijn afstudeeronderzoek bij IMH Nederland tot de zomer 2021. Ik volg de studie Media, Informatie en Communicatie aan het Saxion in Enschede en zit nu in mijn 4e jaar. Binnen mijn afstudeeropdracht ga ik een voorstel uitwerken hoe de verschillende diensten binnen IMH Nederland goed uitgelicht kunnen worden. Daarnaast help ik mee om IMH Nederland beter op de kaart te zetten door middel van content. Ik kijk erg uit naar mijn stage en heb zin om van start te gaan!​

Anouk Kemper

Stagiaire Media, Informatie en Communciatie

Ontmoet de docenten

IMH Professionals die kennis en ervaring met je delen in onze cursussen, webinars en bijeenkomsten

Profielfoto Marilene de Zeeuw IMH Nederland
Marilene de Zeeuw
Nanniek Bijen
Carla Brok
Zillah Holtkamp
Diana Wulms
Jessica Boerema - Docent IMH Nederland
Jessica Boerema
Niels van Delden - Docent IMH Nederland
Niels van Delden
Jitske Groot - Docent IMH Nederland
Jitske Groot
May van Gijn-Huyssen van Kattendijke - Docent IMH Nederland
May van Gijn-Huyssen van Kattendijke
Anka Wagenaar - Docent IMH Nederland
Anka Wagenaar

Ontmoet de bloggers

Jonge kind professionals die hun ervaring en passie voor het vak delen middels blogs

Mariëlle Oosterbroek
Nanniek Bijen
Anouk Damveld
Anne Vink
Diane Kokkeler
Hanny Evers
Zillah Holtkamp
profielfoto Anouk van Vossen
Anouk van Vossen
Gastbloggers

Samenwerkingspartners