Matching

Wij brengen vraag en aanbod in de jonge kind zorg bij elkaar

Snelle matching tussen hulpvraag en de juiste deskundige professionals

Het doel van IMH Nederland is om zoveel mogelijk kinderen zo zorgeloos mogelijk te laten opgroeien. Om dat mogelijk te maken, ondersteunen wij ouders en verwijzers actief bij het vinden van de juist professional. Hiermee voorkomen we dat gezinnen en jonge kinderen onnodig lang met vragen over de ontwikkeling en opvoedvragen blijven rondlopen. Bovendien willen we dat ze zo snel mogelijk aan de juiste ondersteuning gekoppeld worden. Van een stepped care model naar matched care. Dit laatste is juist bij de jonge kind zorg belangrijk, omdat de ontwikkeling van het kind zo snel verandert. 

Om vraag en aanbod goed op elkaar te laten aansluiten, bieden we al onze zorgverleners een digitaal portfolio. 

Digitaal portfolio
In het online digitale portfolio kan een zorgprofessional zijn of haar gegevens zetten zoals diploma’s, specialismen en vakinhoudelijke kennis. Ook informatie over werkdagen, wachttijden en geografisch werkgebied kan je als professional aangeven. Met slimme software en professionals die de hulpvraag in beeld brengen, vinden we zo op een efficiënte manier de juiste match tussen ouders en hulpverleners.
Direct meer weten? Lees dan alvast onze brochure over het digitaal portfolio:

Ik Werk In De Zorg
De portfolio’s van professionals komen tot stand in samenwerking met het platform IkWerkindeZorg.nl
Via dat platform zal er (op termijn) niet alleen gematcht gaan worden op Infant Mental Health, maar ook voor andere leeftijds– en doelgroepen.

De voordelen voor zelfstandige professionals

De informatie uit je portfolio nemen we als uitgangspunt. Wij benaderen professionals alleen met zorgvragen die daadwerkelijk passen bij hun expertise, vakgebied en geografische bereik.

Als zelfstandige professional in de eerste lijn bieden we jou ook ondersteuning bij de administratie. Wij maken de factuur op en regelen alles achter de schermen. Je hoeft alleen door te geven wanneer en hoeveel je gewerkt hebt. Een bijkomend voordeel: je kunt jouw eigen werkdagen en vakanties bepalen, want je geeft zelf je beschikbaarheid door.

Inschrijven als zelfstandige zorgverlener is gratis. Kijk op www.IkWerkindeZorg.nl/zorgverlener voor meer informatie.

Geïnteresseerd?

Wil jij ook meedoen? Schrijf je dan in via onderstaande button.

Wij sturen je zo spoedig mogelijk de eerste inloggegevens van jouw eigen digitale portfolio, die jij zelf kan aanvullen met jouw kennis en kunde.

Of neem vrijblijvend contact met ons op via info@imhnederland.nl of bel ons: 085-1300435

De voordelen voor zorgorganisaties

Als zorgorganisatie kan je op twee manieren aansluiten bij ons platform. Voor het leveren van mogelijk Jonge Kind zorg als het vragen van extra inzet van jonge kind professionals

Zorg aanbieden

We matchen vragen van ouders en verwijzers uiteraard ook met aanbod van zorgorganisaties, ziekenhuizen of eerstelijnspraktijken.

Sommige organisaties kiezen ervoor om hun totaal aanbod in de portfolio te zetten, anderen kiezen om elke jonge kind medewerker in te laten schrijven. We kunnen hier afspraken over maken, zodat onze diensten aansluiten bij jullie werksetting.

Zorg vragen

Hebben jullie als organisatie extra inzet nodig? Dan kunnen wij dat voor jullie regelen. Wij zien snel welke ZZP’er de juiste kennis heeft en beschikbaar is.

Inschrijven als organisatie is hiervoor gratis. Kijk op www.IkWerkindeZorg.nl/zorgorganisaties voor meer informatie

Aanmelden?

Willen jullie als organisatie meedoen? Neem dan contact met ons op door je in te schrijven via onderstaande button.

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op.

Of neem vrijblijvend contact met ons op via info@imhnederland.nl of bel ons: 085-1300435

De voordelen voor verwijzers en ouders

Verwijzers hoeven niet langer te zoeken welke professional of instelling een kind of ouder het beste en snel kan helpen.
Door ons overzicht aan professionals en organisaties met jonge kind aanbod, weten wij eenvoudig de beste aansluiting te vinden bij de hulpvraag die er ligt.

Verwijzers signaleren en de rest pakken wij op. Dat scheelt voor jou als verwijzer veel uitzoekwerk en rondbellen. 

Geinteresseerd?

Heb je als ouders een vraag? Of zijn jullie als verwijzer zoekende naar welke zorgverlener bij een casus het beste kan ondersteunen?

Of neem vrijblijvend contact met ons op via info@imhnederland.nl of bel ons: 085-1300435

Volg ons ook op social media