Matching

Wij brengen vraag en aanbod in de jonge kind zorg bij elkaar

Snelle matching tussen hulpvraag en de juiste deskundige professionals

Het doel van IMH Nederland is om zoveel mogelijk kinderen zo zorgeloos mogelijk te laten opgroeien. Om dat mogelijk te maken, ondersteunen wij ouders en verwijzers actief bij het vinden van de juist professional. Hiermee voorkomen we dat gezinnen en jonge kinderen onnodig lang met vragen over de ontwikkeling en opvoedvragen blijven rondlopen. Bovendien willen we dat ze zo snel mogelijk aan de juiste ondersteuning gekoppeld worden. Van een stepped care model naar matched care. Dit laatste is juist bij de jonge kind zorg belangrijk, omdat de ontwikkeling van het kind zo snel verandert. 

Om vraag en aanbod goed op elkaar te laten aansluiten, bieden we al onze zorgverleners een digitaal portfolio. 

Digitaal portfolio
In het online digitale portfolio kan een zorgprofessional zijn of haar gegevens zetten zoals diploma’s, specialismen en vakinhoudelijke kennis. Ook informatie over werkdagen, wachttijden en geografisch werkgebied kan je als professional aangeven. Met slimme software en professionals die de hulpvraag in beeld brengen, vinden we zo op een efficiënte manier de juiste match tussen ouders en hulpverleners.

Ik Werk In De Zorg
De portfolio’s van professionals komen tot stand in samenwerking met het platform Ik Werk In de Zorg. 
Via dat platform zal er niet alleen gematcht kunnen worden op Infant Mental Health, maar ook voor andere leeftijds– en doelgroepen.

De voordelen

Voor professionals

De informatie uit je portfolio nemen we als uitgangspunt. Wij benaderen professionals alleen met zorgvragen die daadwerkelijk passen bij hun expertise, vakgebied en geografische bereik.

ZZP-ers & eerstelijnspraktijken
Ben jij actief als zelfstandige of in de eerste lijn? Dan bieden we jou ook ondersteuning bij de administratie. Wij maken de factuur op en regelen alles achter de schermen. Je hoeft alleen door te geven wanneer en hoeveel je gewerkt hebt. Een bijkomend voordeel: je kunt jouw eigen werkdagen en vakanties bepalen, want je geeft zelf je beschikbaarheid door.

Zorgorganisaties
We matchen vragen van ouders en verwijzers uiteraard ook met aanbod van zorgorganisaties of ziekenhuizen. Sommige organisaties kiezen ervoor om hun totaal aanbod in de portfolio te zetten, anderen kiezen om elke jonge kind medewerker in te laten schrijven. We kunnen hier afspraken over maken, zodat onze diensten aansluiten bij jullie werksetting. 

Voor verwijzers en ouders

Verwijzers hoeven niet langer te zoeken welke professional of instelling een kind of ouder het beste en snel kan helpen.
Door ons overzicht aan professionals en organisaties met jonge kind aanbod, weten wij eenvoudig de beste aansluiting te vinden bij de hulpvraag die er ligt.

Verwijzers signaleren en de rest pakken wij op. Dat scheelt voor jou als verwijzer veel uitzoekwerk en rondbellen. 

Geïnteresseerd?

Wil jij ook meedoen? Meld je dan aan!

Wij sturen je zo spoedig mogelijk de eerste inloggegevens van jouw eigen digitale portfolio, die jij zelf kan aanvullen met jouw kennis en kunde.

Brochure digitaal portfolio


Wil je meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@imhnederland.nl of bel ons: 085-1300435. Of lees alvast onze Brochure over het digitale portfolio

Volg ons ook op social media