Kinderteam Almelo

Kinderteam Almelo
Het Kinderteam Almelo is een samenwerkingsverband van logopedisten, kinderfysiotherapeuten, orthopedagoog, psychosociaal therapeut en een GZ-psycholoog.

We zijn er voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 18 jaar. Wij willen snel, duidelijk en zo volledig mogelijk antwoord geven op uw vragen over de ontwikkeling van uw kind. Wij hebben kennis in huis op alle ontwikkelingsgebieden. Bij ons hoeft u uw verhaal maar één keer te vertellen. Na gedegen onderzoek kijken we samen naar een passend vervolg met als doel een situatie te bereiken waarin uw kind zich optimaal kan ontwikkelen.

Hulpvragen & behandelaanbod
Vanuit het Kinderteam Almelo kunnen wij multidisciplinaire hulpvragen beantwoorden op allerlei ontwikkelingsgebieden. Dit kan gaan over problemen met taal en spraak, zindelijkheid, motoriek, eten en drinken of leren. Ook kunnen wij hulp bieden bij problemen in het gedrag, rouw, trauma of bij problemen bij ouders.

Contact gegevens

 

Kinderteam Almelo
Zeearend 2
0546-702121
https://kinderteam-almelo.nl/

Het kinderteam Almelo is een samenwerkingsverband van meerdere eerstelijnspraktijken. Via hun website kan je een online aanmelding doen, waarna zij binnen 2 dagen contact met je zoeken.

Kinderteam Almelo