Ga naar de inhoud

Kick-start: handvatten voor je IMH jaarplan 2023

Ga de uitdaging aan om van 2023 een IMH jaar te maken!

Samenwerken in de jonge kind keten, resulteert in betere zorg en maakt het werken met gezinnen met ongeboren en jonge kinderen effectiever! Werken vanuit de Infant Mental Health-visie maakt dit mogelijk.

Met goede randvoorwaarden creeër je de samenwerking die wenselijk is om ouder en kind optimaal te ondersteunen. Ook is het belangrijk dat je weet wat je wil bereiken en hoe je die doelen wil bereiken. Daar helpen wij bij. Wij nodigen je dan ook uit om de uitdaging aan te gaan en IMH-doelen in je jaarplan 2023 op te nemen!

Van maandag 31 oktober 2022 tot donderdag 3 november 2022 bieden we onze ondersteuning gratis aan.  Zo kan je met een beetje tijd, mooie resultaten halen.

Aan de slag met concrete IMH doelen voor 2023

Waarom meedoen:
IMH Nederland heeft veel ervaring met het begeleiden  van organisaties die aan de slag willen met het werken vanuit de IMH-visie. We monitoren inmiddels ook wat werkt en wat niet werkt. Die kennis delen we graag. Want door te delen, kunnen we er samen voor zorgen dat dingen niet dubbel worden gedaan. En zo blijft er meer tijd over voor de gezinnen. 

Voor wie:
Managers, teamleiders, beleidsmedewerkers, aanjagers werkzaam voor de doelgroep gezinnen met ongeboren en/of jonge kinderen. Zoals binnen de jeugdzorg, volwassen GGZ, gemeente, ziekenhuis, kraamzorg en kinderopvang. 

Wanneer:
Van maandag 31 oktober 2022 tot donderdag 3 november 2022 kun je 4 dagen meedoen aan ons online programma. Je krijgt elke dag informatie in je mailbox, met inspiratie & achtergrondinformatie om meer uit je jaardoelen te halen. En we ondersteunen dit met 2 live sessies.

Wat gaan we doen

Maandag 31 oktober 9.00-9.30 uur

Start online kick-start met live webinar door Nanniek van den Heuvel-Bijen (Orthopedagoog & IMH-consulent) en Zillah Holtkamp (GZ-psycholoog & IMH-specialist en oprichter platform IMH Nederland). Je krijgt een overzicht welke middelen er zijn die je kan gebruiken voor je jaarplan en krijgt een checklist om in beeld te krijgen wat je wil bereiken in 2023. De webinar wordt opgenomen, maar voor degene die live aanwezig zijn is er een bonus!

Dinsdag 1 november digitale post

Draagvlak krijgen is een belangrijke voorwaarde om Infant Mental Health goed uitgerold te krijgen. Daarom krijg je op dinsdag 1 november tools in je mailbox om je jaarplan goed te onderbouwen. Scheelt weer voor je, dan hoef je dit zelf niet meer te uit te zoeken 🙂

Woensdag 2 november digitale post

Wie heb je nog meer nodig om je doelen te bereiken? Raak geïnspireerd door wat andere mensen voor je kunnen betekenen.

Donderdag 3 november 9.00-9.30 uur

Afsluiting met een online webinar door Nanniek van den Heuvel-Bijen (Orthopedagoog & IMH-consulent) en Zillah Holtkamp (GZ-psycholoog & IMH-specialist en oprichter platform IMH Nederland). Het neerzetten van haalbare doelen staat centraal. In deze interactieve sessie geven we feedback op je doelen zodat ze concreet en bereikbaar worden. We zullen uiteraard op maat tools aanreiken, zodat je jaarplan 2023 zeker een succes wordt. Omdat dit een interactieve bijeenkomst is, zal er geen opname gemaakt worden.

Aanmelden

Volg ons ook op social media