IMH Zwolle

IMH-Regio-Zwolle

In samenwerking met ziekenhuis Isala, gaan we starten met het opzetten van een IMH – regiosamenwerking in de gemeente Zwolle. Een eerste aftrap hebben we hiervoor op 25 juni 2020 gedaan. Als vervolg zijn we nu verder in gesprek met Isala en gemeente Zwolle hoe je elkaar kan versterken. Via deze pagina houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. 

Het doel van de online kick-off en ketensamenwerking:
Binnen de Isala wordt naast aandacht voor de lichamelijke gezondheid van ongeborenen, baby’s en jonge kinderen, ook aandacht besteedt aan de effecten hiervan op de interactie tussen ouders en kind. Dit gebeurt aan de hand van de visie Infant Mental Health. De kick-off was een eerste aftrap om de samenwerking te bevorderen tussen Isala en professionals die binnen de gemeente Zwolle actief zijn op het gebied van Infant Mental Health. Het doel is om de samenwerking te versterken en op de hoogte te zijn van deze verschillende initiatieven die ontstaan. Om tot komen tot een goed vervolg, sluiten we daarbij aan bij activiteiten die de gemeente Zwolle heeft lopen. We houden je graag op de hoogte van ontwikkelingen hierover via onze nieuwsbrief of op deze pagina. 

Masterclass Hechting

Op vrijdag 18 september organiseert gemeente Zwolle een masterclass hechting. ’s Morgens zijn Marilene de Zeeuw en Resie Bessems te gast als spreker. In de middag zijn er netwerktafels. De plekken zijn inmiddels al gevuld, maar het is nog mogelijk om via livestream mee te kijken. 

Meer informatie is te vinden op de inschrijfpagina van VIAA

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken
Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Laatste nieuws regio Zwolle