Ga naar de inhoud

Ondersteuning IMH Nederland

Infant Mental Health in de regio – besloten pagina voor regiocoördinatoren

Faciliteiten IMH Nederland

Welkom op deze pagina, die speciaal ingericht is voor jou als regiocoördinator om je te ondersteunen in je rol in jouw regio.

Iedere regio heeft zijn/haar eigen aanspreekpunt bij IMH Nederland. Bekijk hiernaast wie dit is voor jouw regio. Daarnaast werkt onze collega Astrid achter de schermen om jullie input goed op de website te krijgen. En ondersteunt Karin jullie en ons met allerlei praktische zaken.

Onze contactgegevens

Anouk: anouk@imhnederland.nl of 06-82426258
Meike: meike@imhnederland.nl
Nanniek: nanniek@imhnederland.nl
Zillah: zillah@imhnederland.nl – 06-47084908

Vragen aan Astrid (website beheer) of Karin (office assistent) kunnen via onderstaand formulier ondersteuningsvraag gesteld worden. 

Landkaart opzet voorstel regio's (2)

Hoe ondersteunen we regio's?

Formulier ondersteuningsvraag

Dit formulier kun je gebruiken voor verzoeken m.b.t. aanpassingen teksten op de regiopagina, aanleveren teksten regionale nieuwsbrief of hulp bij een event. 

Regionale nieuwsbrief

Op een eenvoudige manier de professionals in de regio op de hoogte brengen van een de laatste ontwikkelingen in je regio? Dit kan middels onze online community, maar een overzicht geven van verschillende activiteiten kan ook via een regionale nieuwsbrief. Jij levert input, wij zetten het voor je klaar en zorgen voor een mooie lay-out. Zie hiernaast het voorbeeld van Twente 🙂

Aan de slag met de nieuwsbrief? Vul dan dit sjabloon in en mail het naar ons. 

 

Overzicht intervisie regiocoördinatoren 2022

We organiseren 3x per jaar een moment waarop je als regiocoördinatoren samen kunt komen. We benutten de intervisie om vragen uit regio’s met elkaar te bespreken, om de laatste informatie vanuit IMH Nederland met je te delen en feedback van jullie te ontvangen. Meld je aan voor de intervisie via onderstaand formulier. De data en mogelijkheid aanmelden voor 2023 volgt snel!

Overzicht van systemen IMH Nederland

We maken bij IMH Nederland graag gebruik van de techniek ter ondersteuning en vereenvoudigen van alles wat we ontwikkelen. Als regiocoördinator zijn de volgende systemen van belang:

Online Community 
In onze online community zitten professionals die actief zijn op het gebied van IMH en willen verbinden met andere professionals. Naast de landelijke IMH Nederland groep, zijn er ook regionale groepen. Het is van belang dat je als regiocoördinator in de online community van je regio zit. Hier kun je namelijk met elkaar in gesprek en relevante items met elkaar delen. Tevens kun je hier een eventuele bijeenkomst onder de aandacht brengen of input ophalen voor vervolg initiatieven. Bekijk hiernaast onze uitleg van de online community. 

IMH Tools
Daarnaast kun je met je inlog via de website (rechtsboven knop inloggen IMH Platform) via je dashboard naar de online omgeving waarin alle tools voor je klaar staan rondom netwerkzorg. Dit kan via de knop ‘IMH Tools’. 

Overzicht van actieve professionals en organisaties in je regio

Wetenschappelijk onderzoek IMH NederlandIn onze database staan (zorg)organisaties uit jou regio die Infant Mental Health getrainde professionals in dienst hebben. We vinden het namelijk belangrijk dat professionals die met jonge kinderen werken, denken en handelen vanuit eenzelfde visie. Daarom screenen we bij inschrijving of en zo ja, welke IMH- training professionals gedaan hebben. 

Volg ons ook op social media

Wil jij IMH materialen altijd bij de hand hebben? Tot 1 maart kun je bij ons een fysieke map met daarin een overzicht van IMH vaardigheden, modellen en materialen verkrijgen. Lees meer