Leren

Webinars, cursussen, intervisies, supervisies en regiocongressen

 

Marilene de Zeeuw: ‘’Leren is per definitie spannend én onveilig, terwijl een veilig vangnet leren juist weer mogelijk maakt. Leren is kwetsbaar en gaat over durven en kunnen falen, terwijl onze generatie vaak bekrachtigd is op presteren en expertise uitstralen. Je eigen leerproces in beheer leren nemen, weten wat je wilt leren, met collega’s sparren en nieuw gedrag uitproberen, nadat je dat eerst hebt afgekeken is de rode draad in efficiënt onderwijs. En tot slot is het heel zinvol om uiteindelijk nieuw gedrag te moeten laten zien.’’

Prijsbereik
tot Ga
Categorie
Opleidingsniveau
Regio
Doelgroep
Filters Sorteer resultaten
Verdiepingscursus Infant Mental Health - IMH Nederland
Heb jij de basiscursus IMH al afgerond of een vergelijkbaar equivalent hiervan en merk je dat dit een fijne start was, maar nog niet voldoende om je werk vorm te kunnen geven met complexe gezinnen en hun (ongeboren) baby’s en peuters die bij je over de vloer komen of waar je op huis bezoek gaat? Schrijf je dan in voor onze verdiepingscursus, deze gaat van start in het voorjaar van 2022. Let op: je schrijft je hier voor alleen de verdiepingscursus in.
Cursusaanbod
|
OV
|
3.940,00
Selectief Mutisme IMH Nederland
Angst is een van de meest primaire emoties van mens en dier. Geen mens kan (over)leven zonder angst. Maar wanneer gaat gewone en gezonde angst over in overmatige angst zoals we die zien bij kinderen met een angststoornis?
Webinars
|
BR
,
DR
,
FL
,
FR
,
GL
,
GR
,
LI
,
NH
,
OV
,
UT
,
ZL
,
ZH
|
29,95
In deze webinar staat het (het voorkomen van) crisiszorg bij aanstaande ouders en gezinnen met jonge kinderen centraal. Van welke hulpvragen van gezinnen lig jij wakker? Hoe reguleer jij jezelf en jouw team in het werk met crisisgezinnen?
Webinars
|
BR
,
DR
,
FL
,
FR
,
GL
,
GR
,
LI
,
NH
,
OV
,
UT
,
ZL
,
ZH
|
29,95
Het tijdig signaleren van onveiligheid bij jonge kinderen is ontzettend belangrijk. Door online contact krijgen professionals regelmatig sneller zicht op wat er thuis speelt. En dat zorgt regelmatig voor ongemak. Wat wat doe je dan?
Webinars
|
BR
,
DR
,
FL
,
FR
,
GL
,
GR
,
LI
,
NH
,
OV
,
UT
,
ZL
,
ZH
|
29,95
1 3 4

Heb je vragen over onze cursussen?

Congres Vakblad Vroeg & IMH Nederland

12 oktober 2021 investeren in het jonge kind regiocongres Overijssel

Breed erkende kwaliteit van onze cursussen