IMH in de praktijk

Lees hier over Infant Mental Health

Wat is Infant Mental Health IMH Nederland

De 5 meest gestelde vragen over Infant Mental Health

Wat weet jij over Infant Mental Health? Toen ik er een paar jaar geleden mee in aanraking kwam, was het voor mij helemaal nieuw. In mijn werk als psycholoog had ik er nog niet van gehoord, maar veel belangrijker als jonge moeder had niemand mij er iets over uitgelegd. En…
IMH-consulentenroute-ervaringsverhaal-Nanniek-Bijen-IMH-Nederland

Infant Mental Health toepassen in de voorschool

Als orthopedagoog ben ik betrokken bij de kinderopvang en peuterspeelscholen in de gemeente Hengelo. Dit doe ik onder de vlag van Expertisecentrum Jonge Kind. In mijn vorige blog heb ik daarover al iets geschreven. In dit blog neem ik jullie graag mee in wat IMH voor mij betekent en wat het mij in mijn…
IMH-Nederland-blog-scholing-IMH

Wat leer je in een opleiding Infant Mental Health?

Veel professionals die werken met jonge kinderen denken na over welke opleiding of cursus bij ze past. Er is zoveel aanbod, waar kies je voor? Infant Mental Health heeft de laatste paar jaar een grote bekendheid gekregen, maar wat kan je ermee? En welke opleidingsroutes zijn er? In dit blog…
Wat-is-Infant-Mental-Health IMH Nederland

IMH.. wat betekent het eigenlijk?

Waarom heet ons platform IMH Nederland? Waar staat IMH voor en wat betekent het? En waarom vinden wij het zo belangrijk dat dit begrip bekend raakt onder jullie (jonge ouders)? In dit artikel vertelt Zillah jullie meer. Infant Mental Health Voor mij begon IMH in 2016 te leven, toen ik…