IMH intervisie

Online bijeenkomst IMH & Netwerkzorg

Schuif jij donderdag 8 december van 9.30 tot 10.30 uur aan bij de bijeenkomst over IMH regionale Netwerkzorg en over hoe IMH Nederland deze netwerkzorg faciliteert?

Anouk van Vossen is van oorsprong Sociaal Pedagogisch Hulpverlener en IMH consulent & Meike Kamp is Verpleegkundige. Binnen IMH Nederland zijn zij in de rol van Projectleider betrokken bij de Netwerkzorg. In deze online bijeenkomst vertellen zij over de opbouw, invulling en het doel van IMH netwerken en hoe IMH Nederland deze netwerkzorg faciliteert.

Er komen veel vragen van professionals bij ons binnen die meer wensen te weten over IMH regionale Netwerkzorg en hoe IMH Nederland deze netwerkzorg faciliteert. Tijdens deze (gratis) online bijeenkomst zullen Anouk en Meike stil staan bij de meerwaarde van de IMH-visie binnen de Netwerkzorg en uitleg geven over de opbouw van de Netwerkzorg. Daarnaast zullen zij een inkijkje geven in de online omgevingen die IMH Nederland heeft om professionals te ondersteunen en faciliteren.

Aanmeldformulier Online bijeenkomst IMH & Netwerkzorg

Wil je erbij zijn? Meld je dan hier aan of door in onderstaand formulier de vragen in te vullen. Je zal na het verzenden van je antwoorden een ZOOM-link te zien krijgen en tevens ontvang je hiervan een mail.

Wil je alvast meer informatie over de licenties die toegang geven tot o.a. de Netwerkzorg? Tot en met 31 december 2022 hebben wij een eindejaarsactie op onze licentie IMH Compleet, bekijk hier alle informatie.

 


Datum

dec 08 2022
Expired!

Tijd

09:30 - 10:30

Locatie

Online
Online
Categorie