Live Instagram Talk met Yrja Theunkens

Schuif jij donderdag 8 december 20:00-21:00 ook aan bij het live gesprek met Yrja Theunkens, op het Instagram account van IMH Nederland?
Yrja Theunkens is GZ-psycholoog, systeemtherapeut, EMDR therapeut en IMH Specialist bij Youz. Ze is ook werkzaam in haar eigen praktijk in een Medisch Centrum in Bilzen (België). Yrja heeft afgelopen jaren samen met Jeffrey Roelofs een groepsschematherapie gegeven voor ouders met jonge kinderen met persoonlijkheidsproblematiek. Deze kennis wil ze graag delen in de Praktische Vaardigheidscursus Schema Coaching om gezinsbegeleiders, Verpleegkundigen en basispsychologen en orthopedagogen op weg te helpen hoe ouders met persoonlijkheidsproblemen te coachen in de omgang met hun jonge kind. Jeffrey Roelofs heeft de content en cursus ontwikkelt. Yrja Theunkens gaat de cursus geven met een co-docent.

We gaan haar spreken over haar werk bij Youz en het medisch centrum waar ze werkt, de samenwerking met integrale vroeghulp. Ze brengt, en dat is best uniek, schematheorie, systeemtheorie én Infant Mental Health met elkaar in verbinding in haar werk met jonge kinderen en hun gezin. Benieuwd naar haar visie én haar ideeën over docentschap.

Meer informatie over de praktische vaardigheidscursus Schema Coaching, in aansluiting op de introductie Infant Mental Health of E-health Infant Mental Health? De combinatie van een introductie én praktische vaardigheidscursus leidt op tot IMH Associate.

Wil je erbij zijn? Ga dan donderdag 8 december 20.00 uur naar het Instagram-account van @imhnederland en klik op ons verhaal bovenaan!

Datum

dec 08 2022
Expired!

Tijd

20:00 - 21:00
Categorie