Live Talk 17 feb 2022

Live Instagram Talk met Sylvia van ‘t Hof

Schuif jij donderdag 17 februari om 20.00 uur ook aan bij het live gesprek met Sylvia van ‘t Hof, op het Instagram account van IMH Nederland?

Sylvia van ‘t Hof is Klinisch Psycholoog en Psychotherapeut bij het Dijklander Ziekenhuis. Ze heeft ervaring in de jeugdhulpverlening en is werkzaam geweest in het onderwijs als adviseur. Bij IMH Nederland verzorgt ze samen met Mirjam Hinfelaar de Praktische Vaardigheidscursus Ouderbegeleiding aan ouders van jonge kinderen. Ze laat zich hierbij inspireren door Alice van der Pas en de systeemtheorie.

Ze heeft een missie om de medische wereld meer op weg te helpen met een systeem visie en de Infant Mental Health visie. Met name tijdens haar werk bij de POP-poli. Ze heeft passie voor het werken met ouders die zich soms overspoeld lijken te voelen door het ouderschap. Door samen met ouders hun wensen en ‘goede-ouders’-ervaringen te exploreren, wordt gewerkt aan het vergroten van een gevoel van vertrouwen en autonomie.

Meer informatie over de cursus die Sylvia geeft

Sylvia van ‘t Hof en Marilene de Zeeuw gaan hierover in gesprek live op de instagram van IMH Nederland. Wil je erbij zijn? Ga dan 17 februari ‘s avonds 20.00 uur naar het Instagram-account van @imhnederland en klik op ons verhaal!

#livetalk #medischepsychologie #ouderkind #kind #familycenteredcare #alicevanderpas #hechting #IMH #ouderbegeleiding

Datum

feb 17 2022
Expired!

Tijd

20:00 - 21:00
Categorie