Ga naar de inhoud

Live Instagram Talk met Paulien Kuipers

Schuif jij dinsdag 17 januari 20.00-21.00 uur ook aan bij het live gesprek met Paulien Kuipers op het Instagram account van IMH Nederland?

Paulien Kuipers is GZ-psycholoog en voormalig oprichter van Stichting Kinderleven in Limburg en geniet inmiddels van een welverdiend pensioen.

Het belangrijkste ontwikkelwerk van Paulien Kuipers is het vinden van woorden voor het verbeteren van de band tussen mensen: de zogenaamde verbindingstaal. Paulien praat niet alleen met volwassenen over het kind, of tégen het kind. Ze praat mét het kind, wat maakt dat het kind hoe jong ook, een volwaardige gesprekspartner is.

Paulien heeft de cursus ‘gehechtheid bevorderen in één gesprek’ opgezet en vormgegeven en is de cursus ‘gehechtheid bevorderen in vijf gesprekken’ aan het ontwikkelen. Deze maakt ook al deel uit van onze verdiepingscursus. Studierichtingen die opleiden tot professional in de ouder-kindzorg besteden zelden aandacht aan de woorden die we spreken met cliënten: ouders en baby’s. Dat terwijl de taal het meest essentiële middel voor hulp bij uitstek is, vindt Paulien Kuipers. Haar kennis deelt ze graag met jullie in de cursussen.

Wil jij meer weten over Paulien Kuipers of wat deze cursussen je kunnen brengen? Ga dan 17 januari 20.00-21.00 uur naar het Instagram-account van @imhnederland en klik op ons verhaal bovenaan!

Datum

jan 17 2023
Expired!

Tijd

20:00 - 21:00

Locatie

Online
Online
Categorie