Live Talk 3 feb 2022

Live instagram talk met Mirjam Hinfelaar

Kom je donderdag 3 februari om 20.00 uur aanschuiven bij het live gesprek met Mirjam Hinfelaar, op het Instagram account van IMH Nederland?

Mirjam Hinfelaar is Klinisch Psycholoog, Systeemtherapeut NVRG en Supervisor systeemtherapie en IMH Specialist . Zij werkt in haar eigen praktijk en in de S-GGZ bij Youz. Ze heeft veel ervaring met hulpverlening in gezinnen en heeft zich toenemend gespecialiseerd in het werken met ouders en met gezinnen met jonge kinderen. Bij IMH nederland verzorgt ze samen met Sylvia van ‘t Hof de Praktische Vaardigheidscursus Ouderbegeleiding aan ouders van jonge kinderen. Ze laat zich hierbij inspireren door Alice van der Pas en het Systeemdenken.

Het doorgeven van ons vak doet zij graag als praktijk opleider en supervisor. En nu dus door les te geven. Zij heeft daarbij de missie om de sensitiviteit van hulpverleners te vergroten zodat ze nog preciezer afstemmen op de binnenwereld van ouders en naast ouders gaan staan in het kijken naar kinderen. Daarmee kan er ruimte komen om samen met ouders na te denken over intra- en intermenselijke relaties.
Het is een bescheiden poging om met de focus op ouders de intergenerationele overdracht van problemen te doorbreken. Gebruik maken van de theorie van ouderschap, de systeemtheorie én de Infant Mental Health visie geeft daarbij een stevige basis voor het handelen op de werkvloer.

Kom gezellig meepraten! Je kunt je vragen of opmerkingen alvast hieronder achterlaten. Alleen maar leuk.

Mirjam Hinfelaar en Marilene de Zeeuw gaan hierover in gesprek live op de instagram van IMH Nederland.

Wil je erbij zijn? Ga dan 3 februari ‘s avonds 20.00 uur naar Instagram account van @imhnederland: https://www.instagram.com/imhnederland/?hl=nl

#livetalk #instagram

Datum

feb 03 2022
Expired!

Tijd

20:00 - 21:00
Categorie