Live instagram talk met Milou Huitink

Kom je dinsdag 25 januari om 20.00 uur aanschuiven bij het live gesprek met Milou Huitink, op het Instagram account van IMH Nederland?

Milou Huitink is pedagoog, video-interactiebegeleider Gehechtheid én docent Kinderopvang en Vaardigheidscursus Observeren van de ouder-kindrelatie bij IMH Nederland. Ze heeft ruime ervaring in de adoptiehulpverlening en op verschillende plekken in de voorschool en kinderdagverblijf.  Haar doelgroep zijn ouders, leerkrachten, pedagogische medewerkers en andere belangrijke betrokkenen rondom het (adoptie)kind die een hulpvraag hebben over gedrag in het licht van gehechtheid en (vroegkinderlijk) trauma.
Haar missie is voor ieder kind een veilige basis creëren, zowel thuis als op het kinderdagverblijf of op school. Zij wil dat ieder kind gezien en gehoord wordt, en dat zij mogen zijn wie ze willen zijn.
Wil je weten hoe ze dat doet én hoe de IMH visie haar daarbij tot hulp is? Vragen over toepassen van IMH op het kinderdagverblijf? Of hoe je IMH kunt vormgeven als je werkt in de pleegzorg of adoptieveld?
Kom gezellig meepraten! Je kunt je vragen of opmerkingen alvast hieronder achterlaten. Alleen maar leuk.

 

Milou Huitink en Marilene de Zeeuw gaan hierover in gesprek live op de instagram van IMH Nederland.

Wil je erbij zijn? Ga dan 25 januari ‘s avonds 20.00 uur naar Instagram account van @imhnederland: https://www.instagram.com/imhnederland/?hl=nl

#livetalk #instagram

Datum

jan 25 2022
Expired!

Tijd

20:00 - 21:00
Categorie