Live instagram talk met lactatiekundige Nike Mencke

Kom je donderdag 11 november 20:00 uur aanschuiven bij het live gesprek met Nike Mencke, op Instagram account van IMH Nederland?

Nike Mencke is lactatiekundige IBCLC, IMH Consulent én voormalig verloskundige, werkzaam in haar eigen praktijk Room Borstvoeding, samen met haar collega. Ze heeft een serie mini-colleges borstvoeding gemaakt voor IMH Nederland. Doelgroep zijn hulpverleners die met baby’s werken en hun kennis over borstvoeding willen updaten met de laatste inzichten, ook over speciale situaties zoals prematuriteit, bijzonderheden in het mondgebied of in combinatie met medicijngebruik en de noodzaak dat er voldoende slaap is i.v.m. psychische problemen. Nike zorgt in haar consulten dat alles weer gaat stromen, letterlijk en figuurlijk. Wil je weten hoe ze dat doet én hoe de IMH visie haar daarbij tot hulp is? Haar missie is uitdragen dat voeden leuk mag zijn en dat baby’s serieus genomen mogen worden.
Kom gezellig meepraten! Je kunt je vragen of opmerkingen alvast hieronder achter laten. Alleen maar leuk.
Nike Menck en Marilene de Zeeuw gaan hierover in gesprek live op de instagram van IMH Nederland.

Wil je erbij zijn? Ga dan 11 november ‘s avonds 20:00 uur naar Instagram account van @imhnederland: https://www.instagram.com/imhnederland/?hl=nl

#livetalk #instagram #borstvoeding #babyvoeding #IMH #sprekenmetdebaby #allesstroomt #bijscholing #borst #melk #voeding

Datum

nov 11 2021
Expired!

Tijd

20:00 - 21:00
Categorie