Live instagram talk met Jessica Boerema

Kom je donderdag 16 december 20:00 uur aanschuiven bij het live gesprek met Jessica Boerema, op Instagram account van IMH Nederland?

Jessica Boerema is docent Vaardigheidscursus Observeren van de ouder-kindrelatie bij IMH Nederland en heeft recent een fijn webinar verzorgd over huilen als taal van de baby (inmiddels in de webshop). Ze heeft 22 jaar ervaring opgedaan als medisch pedagogisch zorgverlener op de kinder- en couveuseafdeling en psycho-sociale zorgpoli in het ziekenhuis en doet dat op haar eigen zachte en overtuigende manier. Ze is opgeleid video-interactie begeleider en opleider in de Dunstan Bababytaal en daarnaast o.a. geschoold in de invloed van conceptie, zwangerschap en bevalling. Sinds kort is Jessica volledig werkzaam in haar eigen praktijk Contact in Beeld en richt zij zich op zorgprofessionals die hun sensitiviteit en responsiviteit willen vergroten in het contact met baby’s en jonge kinderen. Haar missie?
Mensen bewust maken hoeveel impact afgestemd en positief contact heeft in de groei en ontwikkeling van jonge kinderen.

Wil je weten hoe ze dat doet én hoe de IMH visie haar daarbij tot hulp is? Kom gezellig meepraten! Je kunt je vragen of opmerkingen alvast hieronder achter laten. Alleen maar leuk.

Jessica Boerema en Marilene de Zeeuw gaan hierover in gesprek live op de instagram van IMH Nederland.

Wil je erbij zijn? Ga dan 16 december ‘s avonds 20.00 uur naar Instagram account van @imhnederland: https://www.instagram.com/imhnederland/?hl=nl

#livetalk #instagram #ziekenhuis #IMH #VIB #VHT #beeldanalyse #dunstan #babytaal #huilen #contact #afstemmen #hechting #ontwikkeling #sensitief #responsief #MPZ #baby #peuter #kleuter #professionals #training

Datum

dec 16 2021
Expired!

Tijd

20:00 - 21:00
Categorie