Live Instagram Talk met Anne Vink

Schuif jij donderdag 6 september  20.00-21.000 ook aan bij het live gesprek met Anne Vink, op het Instagram account van IMH Nederland?
Anne Vink is GZ-psycholoog en IMH Specialist bij Accare en werkt het liefste met jonge kinderen én ouders (en andere verzorgers, betrokkenen). Want als ze iets in de afgelopen jaren heeft geleerd dan is het wel het belang van de ouder-kindrelatie. Ze stelt graag de vraag hoe het is om kind te zijn in deze context en hoe de wereld er voor het kind uit ziet. Of dezelfde vraag maar dan voor de ouder. Of verzorger, opa, oma, juf, leidster etc… Ze omschrijft haar werk als: onderzoeken, voelen, verdragen, kijken, erkennen, confronteren, bekrachtigen, beschrijven, behandelen, holding krijgen en geven, leren, verbinden, netwerken…
We gaan haar spreken over haar werk bij Kiecon, haar blogs, haar Zelfhulp Angst voor Corona in je gezin en ze is regiocoördinator bij IMH Vechtdal. Ze brengt, en dat is best uniek, cognitieve gedragstherapie én Infant Mental Health met elkaar in verbinding in haar werk met jonge kinderen en hun gezin. En natuurlijk de aanleiding voor ons gesprek: ze gaat dit najaar met Zillah Holtkamp de Basiscursus IMH geven in Delden. Hoog tijd om haar te leren kennen.
Meer informatie over de basiscursus Infant Mental Health in Delden dit najaar, eerst live dag is donderdag 27 oktober 2022 9.30 – 16.30 uur
Anne Vink en Marilene de Zeeuw gaan hierover in gesprek live op de instagram van IMH Nederland. Wil je erbij zijn? Ga dan donderdag 6 september 20.00 uur naar het Instagram-account van @imhnederland en klik op ons verhaal bovenaan!

Datum

sep 06 2022

Tijd

20:00 - 21:00
Categorie