Live Instagram Talk met Anja Dumoulin

Schuif jij donderdag 14 juli 19.30-20.15 ook aan bij het live gesprek met Anja Dumoulin, op het Instagram account van IMH Nederland?

Anja Dumoulin is Psychotherapeut en praktijkhouder van Praktijk Dumoulin Zaltbommel, in regio Bommelerwaard, het westen van Gelderland. Ze heeft ervaring met preverbaal trauma bij jonge kinderen en werkt veel samen met Gerinda van Haaften. Ze verzorgen samen veel lezingen op congressen en workshops. Anja heeft speciale passie voor kinderen met een pleeggezinplaatsing. Daarvoor schreef ze het mooie prentenboek Ukkepuk gaat ergens anders wonen. In samenwerking met IMH Nederland hebben Anja en Gerinda een blended cursus ontwikkelt om meer te leren over het omgaan met enkelvoudig en complexe traumatisering bij jonge kinderen én hun ouders. Iedereen die te maken heeft met deze doelgroep én zich géen behandelaar voelt, kan in deze cursus leren hoe ze traumasensitief kunnen begeleiden op hun werkplek.  

Meer informatie over de vaardigheidscursus Traumasensitief handelen van Anja en Gerinda:  https://www.imhnederland.nl/product/vaardigheidscursus-traumasensitief-handelen/

Anja Dumoulin en Marilene de Zeeuw gaan hierover in gesprek live op de instagram van IMH Nederland. Wil je erbij zijn? Ga dan donderdag 14 juli 19.30-20.15 naar het Instagram-account van @imhnederland en klik op ons verhaal bovenaan!

#livetalk #pleegzorg #ouderkind #kind #trauma #hechting #IMH #ouderbegeleiding #uithuisplaatsing #PTSS #preverbaaltrauma #traumasensitief #TIC #psychotherapie #begeleiden

Datum

jul 14 2022
Expired!

Tijd

19:30 - 20:15
Categorie