Live Boekenclub met Louise van den Broek, Tessa de Zeeuw en Marilene de Zeeuw

Welkom bij onze eerste Live Lunch Boekenclub op Instagram Live: donderdag 9 december om 12.15 uur. Houd je ook zoveel van lezen en vind je het leuk om met vakgenoten mee te praten over een inspirerend boek op het vlak van jonge kinderen, opvoeden en ons mooie vak?
Marilene de Zeeuw en Tessa de Zeeuw bespreken samen met Louise van den Broek over het recent veel in de media genoemde boek: ‘Jagen, Verzamelen, Opvoeden’ – van Michaeleen Doucleff. Tessa de Zeeuw (ja, inderdaad nichtje en tante) is universitair docent en filosoof, wat ze combineert met het moederschap van twee jonge kinderen. Ze verheugt zich op ieder groepsgesprek op basis van een gedeelde tekst. Louise van den Broek is moeder van drie volwassen kinderen. Ze was als kind niet uit de bibliotheek weg te slaan. Natuurlijk is ze breed belezen als hoofdredacteur van VROEG. Marilene las vroeger met een nachtlampje of bij het gordijn tot laat in de avond tot verdriet van haar ouders. En nu selecteert ze beroepsmatig teksten voor opleidingen, naast het ouderschap van een 7-jarige.
Kom je mening geven, vragen stellen, denkrichtingen opperen… Lees lekker deze herfst met ons mee. Boek nog niet gekocht? Bestel ‘m in onze webshop hier
Wil je erbij zijn? Ga dan op 9 december 12:15 uur naar de Instagram van @imhnederland

Datum

dec 09 2021
Expired!

Tijd

00:15 - 00:15

Locatie

Online
Online
Categorie