Intervisiebijeenkomst regio Arnhem

In de regio Arnhem is collega Marilene de Zeeuw (klinisch psycholoog, cognitief gedragstherapeut & IMH-specialist) erg actief om Infant Mental Health verder uit te bouwen in de regio. De intervisie bestaat uit diverse disciplines uit allerlei organisaties, van babyconsulenten, draagdoekconsultenten tot collega’s uit de specialistische GGZ. Deelname is geheel vrijblijvend. Je mag eenmalig aansluiten of bij de andere bijeenkomsten ook aanwezig zijn. En er zijn geen kosten aan verbonden.

Ben jij werkzaam in een van de 12 gemeenten rondom Arnhem en vind jij het belangrijk om juist ook in deze tijd de kwaliteit te waarborgen en te durven reflecteren en delen met andere (jonge kind) professionals? Op dinsdag 17 november van 19:00 tot 21:00 zal de volgende intervisie bijeenkomst gericht op Infant Mental Health plaatsvinden.

Doel
In alle veranderingen en stress van afgelopen periode is het meer dan ooit belangrijk om met elkaar stil te blijven staan bij de soms lastige situaties die we tegenkomen in ons werk met zwangeren en ouders én jonge kinderen. Tijdens de bijeenkomst gaat het om het verdiepen van onze inhoudelijke kennis en vaardigheden, maar ook om stilstaan bij de invloed van eigen emoties en betekenisgeving. Welke obstakels lagen er op de weg tijdens het begeleiden of behandelen, of waar heb jij juist je kracht uitgehaald?

Praktisch
Het is prettig als je eigen casuïstiek mee neemt.
Voor de bijeenkomst van donderdag 28 januari hebben we ervoor gekozen om het online plaats te laten vinden, via Zoom. Je ontvangt na aanmelding uiterlijk 24 uur van te voren en Zoom-link om deel te nemen.

Planning 2021
We hebben voor 2021 de volgende data gepland staan van 19:00 – 21:00 uur (inloop vanaf 18:30):
– Donderdag 28 januari
– Donderdag 25 maart
– Donderdag 3 juni
– Donderdag 23 september
– Donderdag 25 november

Er zijn geen kosten verbonden aan de intervisiebijeenkomst.

Aanmelden kan via info@imhnederland.nl.

 

Datum

jan 28 2021

Tijd

19:00 - 21:00