Intervisiebijeenkomst regio Arnhem

In de regio Arnhem is collega Marilene de Zeeuw (klinisch psycholoog, cognitief gedragstherapeut & IMH-specialist) erg actief om Infant Mental Health verder uit te bouwen in de regio. Samen met ontwikkelingspsycholoog Sanny Smeekens heeft ze dan ook een intervisiegroep gestart. De intervisie bestaat uit diverse disciplines uit allerlei organisaties, van babyconsulenten, draagdoekconsultenten tot collega’s uit de specialistische GGZ. Deelname is geheel vrijblijvend. Je mag eenmalig aansluiten of bij de andere bijeenkomsten ook aanwezig zijn. En er zijn geen kosten aan verbonden.

Ben jij werkzaam in een van de 12 gemeenten rondom Arnhem en vind jij het belangrijk om juist ook in deze tijd de kwaliteit te waarborgen en te durven reflecteren en delen met andere (jonge kind) professionals? Op donderdag 17 september van 19:00 tot 21:00 zal de volgende intervisie bijeenkomst gericht op Infant Mental Health (online) plaatsvinden.

Doel
In alle veranderingen en stress van afgelopen periode is het meer dan ooit belangrijk om met elkaar stil te blijven staan bij de soms lastige situaties die we tegenkomen in ons werk met zwangeren en ouders én jonge kinderen. Tijdens de bijeenkomst gaat het om het verdiepen van onze inhoudelijke kennis en vaardigheden, maar ook om stilstaan bij de invloed van eigen emoties en betekenisgeving. Welke obstakels lagen er op de weg tijdens het begeleiden of behandelen, of waar heb jij juist je kracht uitgehaald?

Praktisch
Het is prettig als je eigen casuïstiek mee neemt.
We blijven steeds kijken of de bijeenkomst offline of online plaats kan vinden, meer informatie hierover volgt.

Kun je niet naar de deze bijeenkomst komen maar wil je wel in het vervolg aansluiten? De volgende bijeenkomsten staat gepland op donderdag 12 november.

Aanmelden kan via info@imhnederland.nl.

Er zijn geen kosten verbonden aan de intervisiebijeenkomst.

Deze bijeenkomst is een samenwerking van Jeugdggz & IMH Nederland

 

Datum

sep 17 2020

Tijd

19:00 - 21:00
Categorie