Ga naar de inhoud

Intervisie Arnhem maandag 8 april 19.30 uur online

Afgelopen jaren hebben we een open intervisiegroep vormgegeven in de regio Arnhem. We starten vaak met nieuws uitwisselen en wachtlijsten bespreken. We nodigen elke intervisie iemand uit iets over z’n werkwijze met jonge kinderen en/of ouders te vertellen, bijvoorbeeld TOP-kinderfysiotherapie bij prematuren of Babythuiszorg.

Soms werken we samen aan het in kaart brengen van behandelingen én netwerkpartners rond een specifiek thema, bijvoorbeeld eetproblemen.

Iedereen die met zwangeren, baby’s, peuters én hun gezinnen werkt is hartelijk uitgenodigd om aan te schuiven. Na de pauze doen we intervisie met bestaande IMH modellen op situaties in gezinnen waar deelnemers mee zitten of hun brein over breken. Het is niet nodig om scholing gehad te hebben, er is geen drempel om deel te nemen. Liever elkaar leren kennen en inspireren dan thuis blijven aarzelen of je wel mee mag doen.

Datum + tijd
8 april | 19:30 uur
Onderwerp: separatie-angst

Aanmelden

Je kan je aanmelden voor deze gratis bijeenkomst door onderstaand inschrijfformulier in te vullen.

In de bijeenkomst komen maximaal 75 deelnemers. Indien de bijeenkomst vol zit, zullen we de informatie vanuit de bijeenkomst op een andere manier delen.
Informatie daarover zal via het LinkedIn kanaal van IMH Nederland gedeeld worden

 


Datum

apr 08 2024
Verlopen!

Tijd

19:30 - 21:30

Locatie

Online
Online
QR code