Inloopspreekuur PIPA

Op donderdag 23 december om 19.30 uur houden we een online inloopspreekuur voor hulpverleners die werken met de PIPA. De Preventieve Interventie voor Pleeg- en Adoptieouders (PIPA) is een interventie die bij de start van een pleegzorgplaatsing kan worden ingezet. Er wordt onder andere gewerkt met uitleg over de Cirkels van Veiligheid en Vertrouwen.

Hebben jullie in jullie regio of organisatie deze vorm van hulp, bijvoorbeeld begeleid door een pleegzorgwerker? Werk je ook met adoptieouders met deze methodiek? We horen graag van je! Zou je een van onderstaande vragenlijsten in willen vullen?
Vragenlijst voor hulpverleners
Vragenlijsten voor ouders

Het doel van het onderzoek is om het lange termijn effect van de PIPA in pleeg- en adoptiegezinnen te onderzoeken en de tevredenheid en ervaring met het werken met de PIPA door hulpverleners.

Daarnaast wil IMH Nederland graag een landelijk overzicht van deze vorm van hulp, om zo zorgvragen beter te matchen in de regio.

Dus ben jij bekend met het werken met de PIPA? Vul de vragenlijst(en) in en meld je via de rode button aan voor het online inloopspreekuur.

Meer informatie: vanandelh@gmail.com

Datum

dec 23 2021
Expired!

Tijd

19:30 - 20:30

Meer info

Aanmelden

Locatie

Online
Online
Categorie
Aanmelden