Ga naar de inhoud

Gratis webinar voor IMH professionals die door willen tot IMH Mentor

Voor ieder die minimaal 60 uur aan IMH opleiding heeft (zoals Infant Family Associates, IMH consulenten, IMH specialisten en Infant Family Practitioners, ToP kinderfysiotherapeuten of Klinisch psychologen) en die zich willen doorontwikkelen op het gebied van beleid, implementatie en didactiek is er de route tot IMH Mentor met specialisatie beleid en kennisdeling. 

De meeste IMH-professionals zijn het vak ingerold vanuit een zorg – of onderwijsinhoudelijke achtergrond. Eenmaal aan de slag raken professionals gemotiveerd om de IMH-visie verder uit te rollen. Het uitrollen hiervan vraag specifieke vaardigheden, die niet zozeer klinisch zijn.

Om te zorgen dat we in Nederland ook op het gebied van IMH implementatie en kennisbevordering de juiste know how ontwikkelen is deze opleidingsroute beschreven. Het is een route die in het buitenland al op meerdere plekken is uitgerold (denk bijvoorbeeld aan Michigan Association of Infant Mental Health & Florida Association of Infant Mental Health) en waarbij we zien dat dit ook een meerwaarde is voor  Nederland.

Wil jij meer weten?
In deze gratis webinar van circa 30 minuten lichten we de keuze voor deze route toe, leggen we uit wat je leert in de route en kunnen we vragen van je beantwoorden.

Datum + tijd
dinsdag 6 februari | 12:30 – 13.00 uur

Aanmelden

Je kan je aanmelden voor deze gratis bijeenkomst door onderstaand inschrijfformulier in te vullen.

 


Datum

feb 06 2024
Expired!

Tijd

12:30 - 13:00

Locatie

Online
Online
Categorie

Wil jij IMH materialen altijd bij de hand hebben? Tot 1 maart kun je bij ons een fysieke map met daarin een overzicht van IMH vaardigheden, modellen en materialen verkrijgen. Lees meer