Ga naar de inhoud

Gratis online webinar IMH implementeren in je organisatie

IMH Nederland heeft veel ervaring met het begeleiden  van organisaties die aan de slag willen met het werken vanuit de IMH-visie. We monitoren inmiddels ook wat werkt en wat niet werkt. Die kennis delen we graag. Want door te delen, kunnen we er samen voor zorgen dat dingen niet dubbel worden gedaan. En zo blijft er meer tijd over voor de gezinnen. 

Tijdens deze bijeenkomst krijg je gratis informatie en tools aangereikt om op een effectieve manier de IMH-visie te implementeren binnen het jonge-kind beleid in je organisatie. Met goede randvoorwaarden creëer je de samenwerking die wenselijk is voor je team om ouder en kind optimaal te ondersteunen. Ook is het belangrijk dat je weet wat je wil bereiken en hoe je die doelen wil bereiken. Daar helpen wij bij.

Voor wie:
Managers, teamleiders, beleidsmedewerkers, aanjagers werkzaam voor de doelgroep gezinnen met ongeboren en/of jonge kinderen. Zoals binnen de jeugdzorg, volwassen GGZ, gemeente, ziekenhuis, kraamzorg en kinderopvang.

Wanneer:
Donderdagochtend 7 maart om 09:30 uur.
NB: Kun je er niet bij zijn? Je krijgt bij aanmelding na afloop automatisch een terugkijk link opgestuurd.

Hosts:
Zillah Holtkamp is GZ-psycholoog & IMH-specialist en oprichter van het platform IMH Nederland. Anouk van Vossen is social worker & IMH-consulent en projectleider bij IMH Nederland

Aanmelden:

 

Datum

mrt 07 2024

Tijd

09:30 - 10:30

Meer info

Aanmelden
Categorie
Aanmelden

Wil jij IMH materialen altijd bij de hand hebben? Tot 1 maart kun je bij ons een fysieke map met daarin een overzicht van IMH vaardigheden, modellen en materialen verkrijgen. Lees meer