Ga naar de inhoud

IMH bijeenkomst Flevoland

Op initiatief van Linda Derksen (Triade Vitree), Jolanda de Jong – Klarenbeek (St. Jansdal), Marieke Post (Icare JGZ), Sanne Sebens (Psychologen Praktijk Putten), Liesbeth Koedoot (Kinderkliniek) en Anita van de Laar (Molemann) vindt er een volgende IMH-bijeenkomst plaats in regio Flevoland. Ben jij er ook bij?

Beste collega’s in Flevoland die werken met het jonge kind, 

In januari 2023 hebben we in Flevoland, vanuit de Infant Mental Health (IMH) visie, een mooie online start gemaakt in de verbinding als samenwerkingspartners in de zorg voor het jonge kind. Met ruim 150 deelnemers was het een geslaagde eerste bijeenkomst. Op maandag 26 februari 2024 van geven we hieraan graag een vervolg, door een fysieke bijeenkomst te organiseren in de Hanzeborg in Lelystad (Koningsbergenstraat 201A). Vanaf 13:30 uur is de inloop, het programma duurt van 14:00 uur tot 16:30 uur. 

Jeannette Pals van Psychologen Praktijk Putten (locatie Zeewolde) zal iets vertellen over pre verbaal trauma bij het jonge kind. Arianne Brandes, werkzaam bij de ambulante hulpverlening van Triade Vitree, vertelt over eetproblematiek en de impact daarvan op de ouder-kindrelatie. Aansluitend hierop zal het eerste IMH café van regio Flevoland plaatsvinden, waarin ruimte is elkaar te ontmoeten en te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje. 

Wil je hierbij aanwezig zijn? Meld je dan zo snel mogelijk gratis aan via (link). Er is ruimte voor 100 personen en vol is helaas vol. Wij hopen op een mooie opkomst en jullie 26 februari te zien!

Aanmelden kan tot uiterlijk 12 februari 2024 via deze link: https://forms.gle/NnpqjP7A9hVWaZ2C7

Datum

feb 26 2024

Tijd

13:30 - 16:30

Locatie

Hanzeborg
Koningsbergenstraat 201A Lelystad
Categorie

Wil jij IMH materialen altijd bij de hand hebben? Tot 1 maart kun je bij ons een fysieke map met daarin een overzicht van IMH vaardigheden, modellen en materialen verkrijgen. Lees meer