Ga naar de inhoud

Behandelen

Voor (aanstaande) ouders die opvoedvragen hebben over hun baby of jonge kind 

Wat is Infant Mental Health?

Infant Mental Health (of IMH) is geen term die erg bekend is onder ouders. De woorden worden vooral onder professionals gebruikt. Het gaat over een gezonde ontwikkeling van baby’s, jonge kinderen en hun ouders. En daarbij is er speciale aandacht voor hun onderlinge relatie. Er valt veel over IMH te vertellen… dat kun je uitgebreid lezen in het blog: IMH… wat betekent het eigenlijk? 

Je kunt Infant Mental Health vergelijken met de wortels van een boom. Als die goed gevoed worden, krijg je een stevige boom die bestand is tegen weer en wind en regelmatig mooi in bloei staat. Dat is natuurlijk wat jij als ouder voor je kind wil. Samen met vele professionals helpen we je daarbij. 

In onze database staan gescreende (zorg)professionals & (zorg)organisaties. Onze database bestaat uit portfolio’s van leden, die allen minimaal een IMH-scholing van 15 uur en actief werkzaam zijn met gezinnen met jonge kinderen. Organisaties en professionals geven in hun digitale portfolio aan wat hun expertise, zorgaanbod en methodes zijn. Wil jij ook zichtbaar zijn op onze website? Word dan lid Netwerkzorg!

Wij helpen professionals bij het vinden van het juiste zorgaanbod voor jonge kinderen. Deel je vraag met ons en we zoeken voor je, zodat jij bezig kan met de ondersteuning aan het gezin

Volg ons ook op social media