Aanmelden Digitaal Portfolio

Voor snelle matching tussen hulpvraag en de juiste deskundige professionals

Actieve ondersteuning

Ouders die zwanger zijn of een jong kind hebben en vragen hebben over de opvoeding, willen we snel ondersteunen. We gaan ouders en verwijzers om die reden actief ondersteunen bij het vinden van de juist professional. Om dat te kunnen bereiken,  gaan we al onze zorgverleners een digitaal portfolio bieden.

Digitaal portfolio

In het online digitale portfolio kan een zorgprofessional zijn of haar gegevens zetten zoals diploma’s, specialismen, vakinhoudelijke kennis en werkdagen. Wanneer er een vraag bij ons team binnenkomt (via een erkende verwijzer of een ouder.) zien we snel wie gespecialiseerd is in de desbetreffende hulpvraag. Zo kunnen we ouders goed ondersteunen, omdat er een professional gezocht wordt die aansluit bij hun wensen. Zorgverleners hebben het voordeel dat zij benaderd worden met zorgvragen die passen bij hun expertise. 

Ik Werk In De Zorg
De portfolio’s van professionals komen tot stand in door samenwerking met het platform Ik Werk In de Zorg. Via dat platform zal er niet alleen gematcht kunnen worden op Infant Mental Health, maar ook voor andere leeftijds– en doelgroepen.  

Criteria voor inschrijving

  • Je bent min. 12 uur per week werkzaam met zwangeren, baby’s,  jonge kinderen en/of jonge gezinnen
  • Je beschikt over de bij jouw vakgebied behorende jonge kind specialisaties
  • Je hebt een IMH-scholing  gevolgd. De IMH-scholing dient geaccrediteerd te zijn door DAIMH.
    Enkele specialistische opleidingen hebben de IMH-visie geïntegreerd in hun opleiding, zoals ToP-opleiding voor kinderfysiotherapie en Floorplay. Daarmee voldoe je ook aan deze eis. Heb jij het idee dat dit voor jouw opleiding geldt, laat het weten en dan stemmen we even af.
  • Infant Mental Health is een relatief jong vakgebied. We komen graag in gesprek met professionals die wel veel ervaring hebben in het werken met jonge gezinnen, maar die nog niet een basisscholing gedaan hebben voor Infant Mental Health. We zijn een eigen leerplatform aan het opzetten. Medio 2020 zal er dan ook online-scholingsaanbod komen, zodat je op een laagdrempelige manier en op jouw tempo je eigen jonge kind expertise kan aanvullen met kennis over Infant Mental Health.
  • Aanvullend kunnen we vragen om kopieën van diploma’s en/of plannen we een werkbezoek

    Twijfel je over je vooropleiding, overleg gerust met ons dan kunnen we kijken wat er mogelijk is

Wil jij je inschrijven?

Vul dan het formulier in via de button hiernaast.
Vervolgens krijg jij dan inloggegevens en verdere uitleg van ons. Vanaf dan kan jij jouw online digitale portfolio inzien, verder aanvullen en bijhouden. Er zijn geen kosten verbonden aan de inschrijving

Vragen

Heb je toch nog vragen of wil je liever nog wat meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@imhnederland.nl of bel ons: 085-1300435.